Robert Downey Jr. advokerer for, at Ironheart bliver en del af Marvel Cinematic Universe

Robert Downey Jr. advokerer for, at Ironheart bliver en del af Marvel Cinematic Universe
Robert Downey Jr. som Tony Stark i 'Avengers: Infinity War'.

(Spoilers for ‘Avengers: Endgame’)

Inklusion og repræsentation er fremtiden for Marvel Studios. Det har filmstudiets præsident, Kevin Feige, selv udtalt, og det seneste år har studiet spyttet film ud som ‘Black Panther’ og ‘Captain Marvel’, mens den kommende ‘Eternals’ efter sigende introducerer universets første homoseksuelle superhelt.

Nu går Robert Downey Jr., som spillede Tony Stark for sidste gang i ‘Avengers: Endgame’, forrest i kampen for et mere mangfoldigt superhelteunivers. Skuespilleren deltog i en gallamiddag i Chicago, og da han blev præsenteret af Eve L. Ewing, tegneserieforfatter for Marvel, og modtog en pris, benyttede han lejligheden til at sige, at den sorte superheltinde Ironheart burde slutte sig til MCU.

Eve L. Ewing har skabt Ironheart sammen med Brian Michael Bendis og Mike Deodato, og nu har hun begejstret kommenteret et billede på Twitter af Downey Jr., der er i færd med at holde sin tale.

»Den virkelige historie her er, at Robert Downey Jr. sagde offentligt i et rum fyldt med mennesker, at Ironheart burde være en del af MCU. Jeg gik med det samme tilbage til presseområdet bagefter og var sådan ‘I HØRTE DET ALLE SAMMEN, SKRIV DET NED«, skriver Ewing til billedet.

Bag superheltinden Ironheart gemmer sig den 15-årige Riri Williams, der laver sin egen Iron Man-dragt og ender med at tage over for Tony Stark. Derfor giver det også god mening, at MCU giver plads til den kvindelige superhelt, nu hvor ‘Avengers: Endgame’ blev Tony Starks endeligt.

Læs også: Øh ja, Chris Hemsworth er guddommeligt lækker: Men han er også en hel masse andet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af