Se Elisabeth Moss og Stephen Colbert tude om kap på kommando

I forbindelse med premieren på den aktuelle sæson 3 af ‘The Handmaid’s Tale’ lagde hovedrolleindehaveren Elisabeth Moss vejen forbi Stephen Colberts ‘The Late Show’.

Hvad der startede som et helt almindeligt interview, hvor Moss og Colbert talte om den rolle, den ikoniske ‘Handmaid’s Tale’-dragt har fået under Trump-administrationen og en vild optagedage ved Lincoln Memorial, hvor massevis af fans hyldede serien, tog dog en drejning i de sidste minutter.

Her udfordrede Colbert den Emmy-vindende skuespiller, der har imponeret i alt fra ‘Mad Men’ til ‘The Square’, til at græde på kommando. Men Moss insisterede (selvfølgelig) på, at Colbert også selv skulle være med. Og det viste sig, at begge to var aldeles ferme til at knibe en tåre.

‘The Handmaid’s Tale’ kan ses på HBO Nordic.

Læs også: Anmeldelse af ‘The Handmaid’s Tale sæson 3’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af