‘Bond 25’-rygte: Sort kvinde overtager 007-titlen

‘Bond 25’-rygte: Sort kvinde overtager 007-titlen
Lashana Lynch.

Der er længe blevet spekuleret i, hvem der skal overtage 007-faklen, når Daniel Craig takker af som Bond næste år. Og ifølge The Daily Mail får vi måske allerede et svar i den kommende ‘Bond 25’.

Det britiske dagblad skriver, at filmen præsenterer en helt ny 007 – nemlig den afroamerikanske kvinde Nomi, spillet af Lashana Lynch, der tidligere på året var aktuel i ‘Captain Marvel’.

Bond-traditionalister kan dog ånde lettet op. Lynch overtager ikke James Bonds rolle, men blot hans titel. ‘Bond 25’ starter nemlig med, at den ikoniske MI6-spion er blevet pensioneret og driver den af på Jamaica, mens hans gamle CIA-ven Felix Leiter (Jeffrey Wright) forsøger at lokke ham til en sidste mission.

Titlen som 007, der som bekendt giver »license to kill«, er således gået videre til den nye MI6-agent Nomi, der har fået til opgave at skygge Bond.

Twistet skulle angiveligt stamme fra ‘Fleabag’-stjernen Phoebe Waller-Bridges manuskriptfinpudsninger, der særligt skal tilsætte et tiltrængt drys humor til filmen og samtidig sørge for, at kvinderne bliver behandlet ordentligt. Ifølge en insider-kilde, som Daily Mail har talt med, betyder det blandt andet, at »Bond Girls« nu skal refereres til som »Bond Women«.

Hvad humoren angår, fortæller kilden, at ‘Bond 25’ kommer til at starte med en scene, hvor M (Ralph Fiennes) kalder 007 ind på sit kontor, mens agenten til publikums store overraskelse viser sig at være Lashana Lynch. Det lyder bestemt som et komisk højdepunkt – selvom filmholdet må ærgre sig en del over denne tidlige spoiler.

Kilden fortæller også, at Bond selvfølgelig bliver tiltrukket af den smukke kvinde, som dog hurtigt viser sig at være immun over for hans tilnærmelser – i hvert fald til at begynde med.

‘Bond 25’ byder desuden på et ‘Silence of the Lambs’-agtigt gensyn med Christoph Waltz’ ikoniske skurk Blofeld, mens Rami Malek indtager hovedskurkerollen, der ifølge tidlige rygter beskæftiger sig med genteknologi.

‘Bond 25’ får efter planen premiere den 2. april 2020.

Læs også: Phoebe Waller-Bridge om James Bond og hans behandling af kvinder i ‘Bond 25’: »Han er virkelig relevant nu«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af