Christoph Waltz vender tilbage som 007-superskurk

Christoph Waltz vender tilbage som 007-superskurk
Daniel Craig (007), Naomie Harris (Miss Moneypenny) og Christoph Waltz (Blofeld) til premieren på Bond-filmen 'Spectre'. (Foto: Adam Berry/Getty Images)

Ingen uge uden nyt fra Daniel Craig og instruktør Cary Fukunagas sidste, forsinkede James Bond-film – stadig bare kendt i offentligheden som ‘Bond 25’ efter at prøvetitlen ‘Shatterhand’ tidligere i år fik sønderlemmende komisk kritik af den britiske presse for at lyde som resultatet af et maveonde.

Ansættelsen af Phoebe Waller-Bridge som manus-finpudser (på Craigs opfordring) er imidlertid blevet mødt med begejstring, og castets seneste tilføjelse burde ligeledes falde i god jord blandt de fleste fans: Den dobbelte Oscar-vinder Christoph Waltz har således meldt sig under fanerne for at genoptage sin rolle som den klassiske Bond-superskurk Blofeld, der i ‘Spectre’ afslørede en overraskende tæt familieforbindelse til Agent 007.

Rygterne om Waltz involvering har svirret i nogen tid, men i går blev hans medvirken bekræftet af den respekterede britiske skribent og brancheinsider Baz Bamigboye i et interview med The Playlist. Blofeld kommer dog ikke til at figurere prominent på scenen, idet det som bekendt er Rami Malek, der spiller førsteskurkeviolin i filmen. Men manden med arret kunne meget vel få en Hannibal Lecter’sk indflydelse fra sit fangenskab på sidelinjen.

Om alt går vel får ‘Bond 25’ premiere den 2. april 2020.

Læs også: Rami Malek havde én ufravigelig betingelse for at spille Bond-skurk

Læs også: Ny video går bag om optagelserne til ’Bond 25’ på Jamaica

Læs også: Phoebe Waller-Bridge om James Bond og hans behandling af kvinder i ‘Bond 25’: »Han er virkelig relevant nu«

 

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af