Claes Bang er Dracula i kommende Netflix-serie – se de første billeder

Danske Claes Bang lever fortjent højt på det internationale gennembrud, han fik med hovedrollen i Ruben Östlunds Guldpalmevinder ‘The Square’. Tidligere på ugen kunne man se ham i traileren til den kommende sæson 4 af serien ‘The Affair’, også i denne uge blev han indlemmet i Oscar-akademiet, og han er blandt andet på vej i en kommende film (‘The Burnt Orange Heresey’) over for Donald Sutherland og Mick Jagger.

Men ikke mindst skal han spille ingen ringere end titelfiguren i Netflix’ kommende Netflix- og BBC-serie ‘Dracula’. De første billeder er annonceret – se dem i fuld figur nedenfor – og også uden de rødhvide briller kan man kun bifalde Bangs lækkerblodige look som den legendariske greve.

Serien er skrevet af Mark Gatiss og Steven Moffat, der skabte detektivsuccessen ‘Sherlock’ for BBC. I en pressemeddelelse udtaler Claes Bang:

»Jeg er ekstremt glad for at for at spille rollen som Dracula, specielt når manuskriptet er i hænderne på de talentfulde Steven Moffat, Mark Gatiss og holdet, der står bag ‘Sherlock’. Jeg glæder mig rigtig meget til at fordybe mig i denne ikoniske og meget interessante karakter. Ja, han er ond, men der er så meget mere ved ham, han er karismatisk, intelligent, vittig og sexet. Jeg ved, at der er meget at leve op til med alle de fantastiske folk, som har spillet ham igennem årene, men jeg føler mig så privilegeret, at få mulighed for at spille denne fantastiske karakter«.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘Dracula’ får premiere på Netflix.

Claes Bang som Dracula i den kommende Netflix-serie. (Foto: Robert Viglasky)
(Foto: Colin Hutton)
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af