Claes Bang spiller en vigtig rolle i ‘The Affair’s sidste sæson – se ham folde sig ud i traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spoilers for ‘The Affair’ sæson 4.

Showtimes twistede he said/she said-parforholdsdrama ‘The Affair’ har været igennem en turbulent levetid fra at have været serien, der charmede kritikere over en bred kam og slog ‘Game of Thrones’ som bedste dramaserie ved Golden Globe i 2015, til at falde så langt fra tinderne, at den tredje, håbløse sæson udløste en hovedrystende anmeldelse fra min side.

Ud af en vis dramaturgisk desperation rystede fjerde sæson gevaldigt posen og slog noget overraskende sin ene hovedperson, Alison (Ruth Wilson), ihjel. Femte og sidste sæson vil dermed følge op på ulykkens efterdønninger (ingen sæson uden et potentielt mordmysterium), samtidig med at vi genforenes med spradebasseforfatteren Noah (Dominic West) og hans ekskone Helen (Golden Globe-vinder Maura Tierney) i L.A., hvor Noahs slibrige memoir skal filmatiseres.

Vanen tro følger serien forskellige plotspor, og i en fremtidig setting introduceres vi for Alison og Coles (Joshua Jackson) nu voksne datter Joanie, spillet af Anna Paquin, som forsøger at komme til bunds i sin mors tragiske skæbne – vel at mærke uden selv at ende som sindsforstyrrede Alison.

Det mest interessante ved sæsonens første lange trailer er imidlertid, at vi endelig får indblik i, hvilken rolle vores egen Claes Bang spiller i den afgørende finaleaffære – og efter alt at dømme har danskeren landet sig en nøglerolle i stormens øje. Bang er slet og ret Hollywood-stjernen, der skal spille Noah på lærredet, men da der opstår sød musik mellem ham og Helen, ser Noah rødt af jalousi. »Han er mig!« råber hanrejen, mens Helen veloplagt skyder tilbage, »Ja, men han er bedre!«. Det kan her bemærkes, at Bang og West faktisk allerede mødtes i Ruben Östlunds Guldpame-vinder ‘The Square’, hvor sidstnævnte spillede endnu en krukket kunstner, hvis storværk bestod af en bunke grus på museets gulv.

Femte sæson af ‘The Affair’ lander på HBO Nordic den 26. august. Til stor skuffelse for mange fans bliver det dog uden Joshua Jackson, hvorfor serien nu kun står tilbage med to ud af sine oprindeligt fire hovedpersoner.

Læs også: Mysteriet om Claes Bangs rolle i amerikansk hitserie er opklaret – spiller med i ‘The Affair’s sidste sæson

Læs også: ‘The Affair’ smider kæmpe bombe i sæson 4 – og vender op og ned på alting inden finalen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af