Daniel Craig og Lakeith Stanfield efterforsker mordet på Christopher Plummer i trailer til ’Knives Out’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af årets mest ventede film (som vi kræver til Danmark) kommer fra ’Star Wars: The Last Jedi’-instruktøren Rian Johnson. Johnson barsler nemlig med en nyfortolkning af det klassisk ’whodunnit’-mordmysterium under titlen ’Knives Out’, og nu har den store mordgåde fået sin første officielle trailer.

I traileren møder vi det overmåde stjernespækkede cast, der er en af grundene til, forventningerne til filmen ligger i den høje ende af skalaen. Christopher Plummer spiller rollen som patriarken i en lettere dysfunktionel familie, der samles om hans fødselsdag, der går hen og bliver hans sidste af slagsen. Plummer findes dræbt, og selveste Daniel Craig og Lakeith Stanfield (’Sorry to Bother You’) kommer til undsætning for at efterforske mordet.

Familien spilles af blandt andre Chris Evans, Toni Collette, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Kathrine Langford (’13 Reasons Why’), Ana de Armas og ikke mindst ’Miami Vice’-stjernen Don Johnson.

Traileren røber, at ’Knives Out’ får amerikansk premiere den 27. november. En eventuel (og forhåbentlig) dansk premiere er endnu ikke offentliggjort.

Læs også: Syv film og serier du skal se, hvis du ikke er på Roskilde Festival

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af