David Fincher afslører premieredato og nye plotdetaljer på ‘Mindhunter’ sæson 2

David Fincher afslører premieredato og nye plotdetaljer på ‘Mindhunter’ sæson 2
Jonathan Groff og Holt McCallany i 'Mindhunter'.

Det er et par måneder siden, at Charlize Theron, der er executive producer på ‘Mindhunter’, afslørede, at den populære seriemorderserie ville vende tilbage på Netflix i løbet af august. Nu har hendes med-executive producer og showrunner David Fincher endelig lagt den konkrete dato på bordet, og den er lige om hjørnet!

‘Mindhunter’ vender tilbage på streamingtjenesten den 16. august, fortalte Fincher i en episode af podcasten ‘The Treatment’. Her bekræftede han også, at serien vil omhandle de berygtede Atlanta-børnemordere, der tog op mod 28 liv mellem 1979 og 1981 såvel som Charles Manson og Son of Sam.

I sæson 2 er interessen for seriemordere eksploderet. De to hovedrollere, Holden Ford (Jonathan Groff) og Bill Tench (Holt McCallany), arbejder ikke længere i et lille kælderlokale i skyggen af FBI’s hovedkvarter, men er endelig blevet anerkendt for deres vigtige seriemorder-profiler.

»I 70’erne, efter Manson, Son of Sam og Zodiac, var der virkelig en… jeg tror ikke, man kan kalde det en epidemi, men der var helt klart en følelse af, at det var sluppet løbsk«, fortæller Fincher om atmosfæren i den kommende sæson og fortsætter:

»Der var et skift. Jeg kan huske, at det skete med Son of Sam. Da jeg forlod Bay Area i midten af 70’erne og vores forældre flyttede til Oregon, var man 300 miles nord og ingen talte om Zodiac. Det havde været en betændt sag, som aldrig var blevet afsluttet og som ingen bekymrede sig om uden for Bay Area. Men så kom Son of Sam og endte på forsiden af Newsweek og Time. Jeg kan huske samtaler ved middagsbordet om Son of Sam. Vi havde ikke den slags samtaler om Zodiac, sikkert fordi jeg gik i anden klasse, og det sikkert var for dystert at tale om. Men da jeg blev teenager, havde vi de her samtaler i det åbne«.

Fincher fortæller også, at sæsonen kommer til at placere Ford og Tench ved fronten, når de bliver tilkaldt for at hjælpe med sidste del af opklaringen af Atlanta-barnemorderene, hvilket fungerer som sæsonens hovednarrativ. Derfor kommer seriemorderen Wayne Williams, der blev dømt for to mord i Atlanta, og som politiet mener er ansvarlig for yderligere 23, til at spille en vigtig rolle.

Fincher har selv instrueret det første og det sidste afsnit af sæson 2. Denne gang får han følgeskab af Andrew Dominik (‘The Assassination of Jesse James’) og tv-instruktøren Carl Franklin (‘House of Cards’). Sæsonen løber over otte afsnit, og det vides endnu ikke med sikkerhed, om de alle sammen udkommer samtidig den 16. august, ligesom det var tilfældet med første sæson.

Læs også: Vores største spørgsmål efter første sæson ’Mindhunter’ – fra Kansas-morder til kærlighedstwist

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af