Donald Glover i løvekostume snakker Beyoncé, ‘Atlanta’ og Childish Gambino på Jimmy Kimmel Live!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I næste uge får Disney og instruktør Jon Favreaus længe ventede live-action-version af ‘The Lion King’ verdenspremiere, og i den forbindelse er filmens stjernestemmer på charmeoffensiv vidt og bredt i medielandskabet.

Forleden gæstede Donald Glover således Jimmy Kimmel Live!, hvor han fortalte om sin rolle som Simba, samarbejdet med Beyoncé – der spiller Nala – og en række af sine andre projekter. Naturligvis iført et billigt løvekostume i pænt Glover-humoristisk kontrast til det astronomiske beløb, Disney efter sigende har brugt på ‘The Lion Kings’ spektakulære fotorealistiske dyr og landskaber (filmens budget er ikke offentliggjort, men forsigtige estimater baseret på Disneys øvrige animationseventyr peger på, at musestudiet meget vel kan have spenderet over 250 millioner dollars på savannefesten).

Glover jokede blandt andet med, at han slet ikke kunne klare at være i studiet med Beyoncé, da de skulle optage den romatiske duet ‘Can You Feel the Love Tonight’ – om end han dog i virkeligheden måtte indspille sin del af sangen i London, da han var i gang med at filme ‘Solo’ på det tidspunkt.

Skuespilleren og musikeren afslørede endvidere, at han formentlig kommer til at spille flere Childish Gambino-shows i fremtiden til trods for, at han sidste år luftede planer om at lægge sit rasende populære musikalske alter ego på hylden. Og så er han også »kontraktuelt forpligtiget« til at forsikre om, at han skam arbejder på en tredje sæson ‘Atlanta’…»Det her interview er faktisk et manuskript!« grinede Glover. Se hele interviewet ovenfor.

‘The Lion King’ får dansk premiere den 17. juli.

Læs også: De 10 bedste serier i det første halvår af 2019

Læs også: Tidens bedste serie, ‘Atlanta’, fornyet med sæson 3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af