Pennywise er blodigere end nogensinde før i første fulde trailer til ‘It: Chapter 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bill Skarsgård er klar til at skræmme livet af os på ny i rollen som klovnen Pennywise. Og i den ventede opfølger til storsuccesen ‘It’, der indtjente over 700 millioner dollars på verdensplan, er Stephen Kings monstrøse uhyre tilbage blodigere end nogensinde før.

Filmen, der har den pædagogiske titel ‘It: Chapter 2’, udspiller sig 27 år efter første kapitel. Her møder vi de nu voksne medlemmer af The Losers Club, der blandt andet inkarneres af Jessica Chastain, Bill Hader og James McAvoy.

Da de genforenes i deres hjemby Derry i delstaten Maine, vender den ondsindede klovn tilbage stærkere end nogensinde før. Og traileren lover uhyggeligt gensyn af ypperste skuffe.

Rollelisten består desuden af wünderkind-instruktøren Xavier Dolan, Jay Ryan (‘Top of the Lake’), Isaiah Mustafa, James Ransone, Andy Bean, Jake Weary (‘It Follows’) og Jess Weixler (‘The Good Wife’). Andy Muschietti gentager succesen som instruktør efter den succesfulde forgænger.

I et interview med Indiewire har Bill Hader beskrevet det kommende kapitel som »en episk gyserfilm«, der føles som genrens udgave af ‘Ringenes herre’. Det lyder bestemt lovende.

‘It: Chapter 2’ får dansk biografpremiere 5. september.

Læs også: Den kommende ’It – Chapter Two’ slår efter sigende rekord for mest falsk blod i en gyserfilm

Læs også: Anmeldelse af ‘Løvernes konge’ – en majestætisk Disney-triumf fra første brøl

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af