Robert Pattinson og Willem Dafoe går fra forstanden i første trailer til mareridtsvisionen ’The Lighthouse’

Robert Pattinson og Willem Dafoe går fra forstanden i første trailer til mareridtsvisionen ’The Lighthouse’
Willem Dafoe og Robert Pattinson i 'The Lighthouse'.

En af årets mest ventede film – og bedste oplevelser på årets Cannes-festival – er stortalentet Robert Eggers’ nye horrordrama ’The Lighthouse’ med Willem Dafoe og Robert Pattinson i hovedrollerne som fyrtårnsbestyrere i begyndelsen af det 20. århundrede.

Robert Pattinson har tidligere i et interview afsløret, at filmen var en mindre kamp at få i kassen under krævende forhold – eller som han selv sagde: »en slags tortur«. I dag er første trailer til filmen landet, og pludselig synes udtalelsen ganske forståelig.

I traileren til det vejrbidte horrormareridt møder vi de to søulke i æstetisk smukke, om end hjemsøgende uhyggelige sort-hvide 35 mm-skudte billeder. Mystikken gennemsyrer stemningen, mens den aldrende Dafoe og den hemmelighedsfulde Pattinson tilsyneladende kun har hinanden til trøst midt i det barske ingenting, hvilket driver dem til alt fra binge-druk og slåskampe til intense omfavnelser.

’The Lighthouse’ er Robert Eggers første spillefilm siden hans stærke horrordebut ’The Witch’ fra 2016. En eventuel dansk premiere på ’The Lighthouse’ er endnu ikke offentliggjort.

Læs også: Filmene, der har redefineret horrorgenren de seneste år – og hvor du kan streame dem

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af