Robert Pattinson havde lyst til at pande ‘The Witch’-instruktør ned under optagelser til ny film

Robert Pattinson havde lyst til at pande ‘The Witch’-instruktør ned under optagelser til ny film
Robert Pattinson. (Foto: Chris Jackson/Getty Images)

Robert Pattinson har ikke været bange for at udfordre sig selv i de efterhånden mange indie-film, han har medvirket i, fra ‘Cosmopolis’ til ‘Good Time’. Dog fandt han dog for alvor sine grænser under optagelserne til den kommende ‘The Lighthouse’, der er instrueret af Robert Eggers, der stod bag den gotiske gyserperle ‘The Witch’, som vi har kåret til en af årtiets bedste horrorfilm.

‘The Lighthouse’ har Pattinson og Willem Dafoe i hovedrollerne. På nuværende tidspunkt vides meget mere endnu ikke om filmen, ud over at den er i sort-hvid, foregår tidligt i 1900-tallet og også trækker på horrorgenren. I en samtale mellem Dafoe og Pattinson i Interview Magazine snakker de to skuespillere om de udsædvanligt hårde kår under optagelserne. Især én scene på en strand, hvor Pattinson fik sprøjtet koldt vand på sig, gjorde indtryk.

»Det er det tætteste, jeg er kommet på at slå en instruktør«, fortæller Pattinson. »Selvom jeg holder meget af Robert Eggers, fik jeg nok efter at have taget fem takes, hvor jeg gik henover stranden. Så på et tidspunkt sagde jeg: ‘Hvad fuck sker der? Det føles som om du bare sprøjter mig i hovedet med en brandslukker’. Og han svarede: ‘Jeg sprøjter dig i hovedet med en brandslukker’. Det var en slags totur. Men det skaber klart en interessant energi«.

I interviewet snakker de to skuespillere om deres opfattelse af hinanden. Pattinson havde en meget fysisk tilgang til sin rolle, da han ikke følte, han forstod manuskriptet ordenligt.

»Du havde tydeligvis ikke lyst til at forberede dig for meget«, siger Dafoe til Pattinson. »Måske var det bare lige den rolle, men jeg fik følelsen af, at du bare havde lyst til at hoppe i med begge ben uden at have en klar idé om alting, som om det gav mere mening at gribe det an uden for meget viden på forhånd«.

Pattinson udtrykte stor respekt for Dafoe: »Jeg må sige, at jeg aldrig har set nogen med et så overnaturligt energiniveau som dig. Jeg kan huske, at jeg så på dig og tænkte: ‘Hvordan gør du det der?’«.

»Det tager jeg som fedteri«, svarer Dafoe. »Men jeg må også gengælde det ved at sige, at din tilgang var vild. Du var en kriger«.

‘The Lighthouse’ har premiere engang i 2019.

Læs også: Robert Pattinson og André 3000 er på syret rumrejse i første trailer til sci-fi thrilleren ‘High Life’

Læs også: Robert Pattinson lister sine 15 yndlingsfilm – Nikolaj Coster-Waldau-film overraskende iblandt

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af