Samuel L. Jackson medvirker i den næste ‘Saw’-film – baseret på en idé af Chris Rock

Samuel L. Jackson medvirker i den næste ‘Saw’-film – baseret på en idé af Chris Rock
Samuel L. Jackson. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Tortureporn-franchisen ‘Saw’ har siden den første, ganske opfindsomme film i 2004 vist sig at være lige så uhyggeligt succesfuld som en af seriemorderen Jigsaws mange effektive dødsfælder – uagtet at en overvejende stor andel kritikere har gennemheglet snart sagt hver en tiltagende metaltræt sequel frem til 2017’s ottende og værst anmeldte i rækken, ‘Jigsaw’. Og at filmens producer Mark Burg sådan set annoncerede i 2010, at det syvende kapitel ville blive det sidste…

Men hvorfor stoppe mens legen er god og billetsalget gløder?

I skrivende stund kører folkene bag ‘Saw’ – oprindeligt skabt af James Wan, der også instruerede ‘The Conjuring’ og ‘Aquaman’ – således ufortrødent videre med film nummer ni, dog med et anderledes stjernebestrøet fokus: Horrormediet Bloody Disgusting har nemlig fået bekræftet, at selveste Samuel L. Jackson pryder rollelisten side om side med komiker Chris Rock, der sågar har udtænkt plottet (ingen deltaljer herom endnu).

Kombinationen af de to A-listere signalerer givetvis en ny retning for ‘Saw’, hvorfor det også er usikkert om Jigsaw overhovedet kommer til at figurere i historien.

‘Saw 9’ får premiere i oktober 2020.

Læs også: Anmeldelse: ’Escape Room’: Brændende original gådegyser er bedre end nogen ’Saw’-film

Læs også: De bedste film i første halvdel af 2019

Læs også: De bedste serier i første halvdel af 2019

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af