Se den første trailer til efterårets store danske komedie ‘Jagtsæson’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kvinder på randen af et nervøst sammenbrud på tøsestur. Det ligner opskriften i efterårets danske folkekomedie ‘Jagtsæson’, hvori Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo tager på wellness-weekend med mere galoperende midtvejskrise end mindfulness til følge.

Den nyligt fraskilte singlemor Eva (Dinesen) har bare brug for hyggetid med barndomsveninden Marlene (Winther), men sidstnævnte har den yngre Isabella (Potalivo) på slæb – med det ikke ubetydelige twist, at Isabella er Evas eksmands nye kæreste. I bedste ‘Bridesmaids’-stil vil Isabella være Marlenes BFF, og venskaber bliver sat over styr mens bikinivoksen svier og en fasanjagt løber løbsk.

‘Jagtsæson’ er instrueret af Tilde Harkamp (‘Iqbal og den hemmelige opskrift’) og har manuskript af forfatterparret Claudia Boderke og Lars Mering, der også skrev ‘Klassefesten’-filmene. Hvorvidt Dinesen og co. kan hæve niveavet en my fra sidstnævnte franchise formulariske pruttejokes, finder vi ud af den 3. oktober.

Læs også: Næste sæson ‘American Crime Story’ skal handle om Monica Lewinsky – med ‘Booksmart’-stjerne i hovedrollen

Anmeldelse: 1 stjerne til ‘Klassefesten’: Lortejokes i en lind og liderlig strøm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af