Se Kevin Spacey vende tilbage til scenekanten med happening i Rom

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I fredags fik gæsterne på Palazzo Massimo museet i Rom sig noget af en overraskelse. Den skandaleramte Hollywood-stjerne Kevin Spacey vendte nemlig tilbage til scenekanten med en oplæsning af digtet ‘The Boxer’ af italienske Gabriele Tinti.

»Jo mere såret du er, jo større er du. Og jo mere tom er du« lyder en af linjerne i digtet blandt andet, hvilket har fået flere til at spekulere i, om det er inspireret af Spaceys turbulente år i kølvandet på en række anklager om overgreb. Det afviser Tinti dog i en pressemeddelelse til Hollywood Reporter:

»Jeg valgte Kevin Spacey til oplæsningen, fordi han er den bedste skuespiller i verden«, siger forfatteren og fortsætter: »Han værdsatte øjeblikkeligt det modige i forslaget om, at han skulle oplæse digtet foran statuen«.

Juleaften sidste år gjorde Spacey det klart, at han ikke uden videre havde tænkt sig at trække sig fra rampelyset, da han valgte at offentliggøre en video, hvor han svarer på krænkelsesanklagerne mod sig i karakter som Frank Underwood.

For nyligt valgte anklageren i delstaten Massachusetts at droppe en anklage om seksuelt misbrug mod Kevin Spacey, fordi forurettede ikke længere var tilgængelig som vidne. Scotland Yard efterforsker dog stadig seks forskellige anklager om overgreb, der stammer fra Spaceys periode som leder af teatret Old Vic i London.

Læs også: Kevin Spacey er en færdig mand i Hollywood – det sørgede han selv for inden den aktuelle retssag

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af