Aliens invaderer London i BBC-remake af ‘The War of the Worlds’ – se traileren til ny episk miniserie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

H.G. Wells’ roman ’The War of the Worlds’, hvor en ruminvasion truer jordens overlevelse, har været under kreativ behandling siden 1938, hvor Orson Welles lavede fortællingen til et hørespil, der var så effektfuldt, at de amerikanske radiolyttere troede, jorden virkelig var under angreb fra rumvæsener.

Steven Spielberg tog teten op i 2005 med sin kun delvist vellykkede filmadaptation med Tom Cruise, der beskyttede sin datter spillet af Dakota Fanning.

Nu venter en storladen miniserie fra BBC, der også kaster sig over klodernes kamp, men lægger sig tættere op af romanforlægget, da handlingen for første gang udspiller sig på engelsk jord som kostumedrama i den edwardianske periode.

Serien er skrevet af Peter Harness, der stod bag BBC’s version af ’Wallander’, og instrueret af Craig Viveiros (’Rillington Place)’. Harness har udtalt til online magasinet ’British Period Dramas’, at han har været meget opsat på at gøre romanforlægget ære:

»Den version af ’The War of the Worlds’, jeg gerne ville lave, skulle være én, som er loyal over for bogens tone og ånd, men som samtidig føles overraskende og fuld af chok: et sammenstød mellem sci-fi, periodedrama og horror. (…) Der er intet hyggeligt eller forudsigeligt ved Wells roman, og det var det, jeg gerne ville fange i serien«.

Vi følger et ungt par, der kæmper for overlevelse under invasionen spillet af Eleanor Tomlinson (’The Illusionist’) og Rafe Spall, der er kendt fra Edgar Wrights Cornetto-trilogi. Derudover byder miniseriens tre afsnit på navne som Rupert Graves (’Sherlock’) og Robert Carlyle (’Trainspotting’, ’Once Upon a Time’).

Læs også: Ralph Fiennes kæmper mod verdens ondeste tyranner i ny trailer til ‘Kingsman’-prequel: ‘The King’s Man’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af