Ralph Fiennes kæmper mod verdens ondeste tyranner i ny trailer til ’Kingsman’-prequel: ’The King’s Man’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Verdenshistoriens allerondeste tyranner og kriminelle bagmænd planlægger en krig, der skal gøre det af med millioner af mennesker. Det er op til én mand og hans protege at stoppe dem.

Således lyder synopsen til den nye film ’The King’s Man’ skabt af Matthew Vaughn, der var med til at skrive og instruere ’Kingsman: The Secret Service’ og ’Kingsman: The Golden Circle’. Denne gang er Vaughn rejst tilbage i tiden og har skabt en form for prequel-film om, hvordan Kingsman-agentcrewet blev skabt – med Ralph Fiennes som mesteren og Harris Dickinson som hans lærling.

Vaughn fortæller om filmen til Comingsoon.net: »Jeg ville bare gerne lave min version af en stor, historisk eventyrfilm, og så kom jeg på historien, og det gik op for mig, at det kunne være en ’Kingsman’-film, men som en slags fjern slægtning. Det er en helt anden film. Jeg mener, denne film ville også virke, hvis den ikke havde noget at gøre med ’Kingsman’«.

Fiennes og Dickinson får på rollelisten selskab af blandt andre Daniel Bruhl (’Captain America: Civil War’), Charles Dance (’Game of Thrones’), Gemma Arterton (’Quantum of Solace’ og Djimon Hounsou (’Blood Diamond’).

’The King’s Man’ får premiere den 14. februar 2020.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af