Dev Patel og Anne Hathaway udlever virkelige menneskers kærlighedshistorier – se den stjernespækkede trailer til Amazons ‘Modern Love’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I Amazon-serien ’Modern Love’ udlever nogle af tidens største stjerner kærlighedshistorier fra den virkelige verden.

Serien er en antologifortælling med moderne kærlighed som omdrejningspunkt, så hvert eneste af de otte timelange afsnit zoomer ind på et stjernespækket newyorker-forhold.

’Modern Love’ er baseret på en klumme i The New York Times, hvor læsernes mere eller mindre romantiske fortællinger fik spalteplads.

Vi møder blandt andet Dev Patel som bedraget kæreste, der åbner op over for en journalist under et interview. I dyb samtale med dørmanden i sin bygning græder Cristin Milioti, bedre kendt som moren i ’How I Met Your Mother’, over en positiv graviditetstest, da hun pludselig forstår, at hun ikke elsker sin kæreste.

Tilsyneladende er New York både røvsyg og helt fantastisk. Man kan som Anne Hathaway blive inviteret på morgenmad af en smuk fremmed eller anse parterapi som at gå på date, som det er tilfældet for et midaldrende par spillet af Tina Fey og John Slattery (’Mad Men’).

Desuden venter et flygtigt, men vigtigt gensyn med ‘Fleabag’-præsten Andrew Scott, hvis mandlige partner lader en ung gravid slægtning, spillet af Olivia Cooke (’Ready Player One’), flytte ind uden at spørge om lov.

Irske John Carney, som har instrueret serien, har med film som ’Once’ vist, at en kærlighedshistorie sagtens kan starte med en ødelagt støvsuger. Derfor er der høje forventninger til, om han endnu en gang kan blæse magi ind i kærlighedsfortællinger på gadeplan.

‘Modern Love’ kan ses på Amazon Prime fra 18. oktober.

Læs også: ‘Late Night’ – Mindy Kaling dissekerer comedy-verdenens bro-kultur i intelligent komedie

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af