’Fleabag’-geniet Phoebe Waller-Bridge skriver millionkontrakt med Amazon

’Fleabag’-geniet Phoebe Waller-Bridge skriver millionkontrakt med Amazon
Phoebe Waller-Bridge gik langt fra tomhændet hjem fra årets Emmy-uddeling. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Komedieserien ’Fleabag’ – og dens skaber og stjerne Phoebe Waller-Bridge – blev en af søndagens helt store Emmy-vindere. Her modtog serien i alt fire priser, heriblandt for bedste komedieserie og bedste kvindelige hovedrolle i en komedieserie.

Amazon, som co-producerede serien sammen med BBC Three, er forståeligt nok ret tilfredse med Phoebe Waller-Bridge. Ifølge Variety har de netop indgået en eksklusiv aftale med hende på 20 millioner dollars årligt, og Amazon lægger ikke skjul på, hvor glade de er for samarbejdet:

»Vi er glade for at kunne fortsætte vores partnerskab med Phoebe her hos Amazon Studios! Som det blev slået fast med hendes store succes ved Emmy-uddelingen i denne uge, så er hun både klog, brillant, hengiven og virtuos på mange måder. Blandt andet i skrivning, skuespil og produktion. ’Fleabag’ har været en gave for vores Prime Video-kunder, og vi er spændte på, hvad der er på vej fra den brillante hjerne, som kan blænde og glæde vores globale publikum«.

Også Phoebe Waller-Bridge mener, at det har været en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med Amazon: »At arbejde sammen med holdet på ’Fleabag’ har været et kreativt partnerskab, man kun kunne drømme op. Det (Amazon, red.) føles virkelig som et hjem«, udtalte supertalentet til Variety.

’Fleabag’ udkom med sin anden (og efter alt at dømme sidste) sæson tidligere på året, og vi tildelte den seks store stjerner her på sitet, ligesom vi udnævnte serien til halvårets bedste. Selvom en tredje sæson af ’Fleabag’ virker usandsynlig, så kan vi ikke vente med at se, hvad fremtiden bringer for og fra Waller-Bridge.

Læs også: Netflix-direktør er særligt ærgerlig over at være blevet overbudt på én serie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af