Seriedronning Phoebe Waller-Bridge storsejrede: »Selv en perverteret kvinde kan nå til Emmy!«

Seriedronning Phoebe Waller-Bridge storsejrede: »Selv en perverteret kvinde kan nå til Emmy!«
Phoebe-Waller Bridge. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Serieskaberen Phoebe Waller-Bridge blev yderst velfortjent en af Emmy-uddelingens helt store vindere i går aftes, da hendes sorthumoristiske komedieperle ‘Fleabag’s anden og sidste sæson (som vi her på sitet gav 6 stjerner) hjemtog hele fire statuetter for både bedste kvindelige hovedrolle i en komedieserie (Waller-Bridge selv), bedste komedieserie (foran blandt andre ‘Veep’ og ‘Barry’), bedste manuskript i en komedieserie (for den geniale episode 1) og bedste instruktion (Harry Bradbeer for selvsamme).

Igen og igen måtte Waller-Bridge således bestige podiet med et stadigt mere overvældet udtryk – »Nu er det jo ved at blive latterligt!« udbrød briten stakåndet, da hele ‘Fleabag’-holdet fejrede prisen for bedste komedieserie – og udtrykte blandt andet sin begejstring over, at »selv en beskidt, perverteret kvinde kan nå til Emmy!«.

Men Waller-Bridge fik også pluspoint på kontoen for sin optræden med komikerkollega Bill Hader, da de to præsenterede prisen for bedste mandlige skuespiller i en miniserie – eller, som Bill Hader kaldte det til salens uddelte morskab, »en serie, der blev aflyst … uanset hvor god en serie er, har ingen rigtig brug for at se syv sæsoner af ‘Chernobyl« (duoens ping-pong fik sågar adskillige Twitter-brugere til at udtrykke ønske om en snarlig romcom).

Se Hader og Waller-Bridge performe sammen herunder samt Waller-Bridges takketaler:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Læs også: ‘Game of Thrones’ og ‘Fleabag’ sejrer stort under nattens Emmy-uddeling – se hele vinderlisten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af