Jessica Biel spiller hovedrollen i Facebook-serie over populær podcast – se traileren

Tidligere har Amazons glimrende ‘Homecoming’ med Julia Roberts vist, hvordan en serieadaptation af en podcast kan opnå stor popularitet. Og nu tapper Facebook Watch – Facebooks streamingtjeneste – ligeledes ind i lydfortællingernes hype med den kommende webserie ‘Limetown’.

Serien er baseret på den populære amerikanske fiktionspodcast af samme navn, hvori et ‘Serial’-lignende scenarie tager en dramatisk drejning. En kvindelig podcaster genåbner en mystisk sag, og det udvikler sig til et spørgsmål om liv eller død.

Jessica Biel spiller radiojournalisten Lia Haddock som efterforsker, hvorfor 300 mennesker er forsvundet fra en forsøgsby befolket af hjerneforskere og deres familier. Heriblandt hendes egen onkel spillet af Stanley Tucci (’The Devil Wears Prada’).

Det er skaberne af podcastforlægget, Zack Akers og Skip Bronkie, som også har stået bag webserieformatet.

‘Limetown’ får sin premiere på Toronto Film Festival, hvilket peger på en vis grad af kunstneriske visioner fra Facebooks side.

Facebook Watch er så småt ved at markere sig som en spiller i serieland, om end vi her på sitet indtil videre kun har fået armene op over mediets første forsøg, ‘Strangers’, fra 2017. Herudover har Facebook præsenteret den amerikanske version af ‘Skam’, og så medvirkede Elizabeth Olsen i ’Sorry for your Loss’, der ikke vakte stor begejstring hos vores anmelder på trods af seriøse ambitioner på instruktør- og skuespilfronten.

’Limetown’ kan ses på Facebook Watch fra 16. oktober.

Læs også: ‘The Sinner” – Jessica Biel har sit livs rolle i nervepirrende thrillerserie 

Anmeldelse af Facebook-serien ‘Strangers’: Facebooks første ambitiøse seriesatsning sætter en høj standard

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af