Alicia Vikander og Riley Keough i trekantsdrama i nyt Netflix-mysterium – se traileren til ‘Earthquake Bird’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alicia Vikander er tilbage med sit stikkende blik fra ‘Ex Machina’ efter rollen som Lara Croft i ‘Tomb Raider’.

I samspil med Riley Keough står den svenske stjerne i spidsen for den kommende Netflix-film ’Earthquake Bird’. Keogh er kendt fra Steven Soderbergh-serien ’The Girlfriend Experience’ og ’Under the Silver Lake’, ligesom hun havde en rolle i Lars von Triers ‘The House That Jack Built’ og i øvrigt er Elvis Presleys’ barnebarn.

Det er Ridley Scott, der har produceret filmen, hvor Vikander og Keogh spiller veninderne Lucy og Lily, der møder hinanden som amerikanske tilflyttere i 1980’ernes Tokyo.

Som hvid i den japanske hovedstad føler Lucy sig som en berømthed, hvortil Lily svarer ganske skæbnesvangert, at »det er der nogle mennesker, som bliver afhængige af«. Lily forsvinder sporløst, og Lucy kommer under afhøring.

I centrum for konflikten står muligvis en lokal fotograf, som Lucy forelsker sig i. Forholdet tager dog en creepy drejning, da Lily introduceres for det sære japanske hunk.

At dømme på traileren kører ’Earthquake Bird’ sig i stilling som en moderne noir, med alt hvad dertil hører af gedulgte mørkerum og skjulte kærlighedsrelationer. Men om der er tale om en femme eller homme fatale, må vi vente at se med.

Instruktøren bag er britiske Wash Westmoreland, der har et par væsentlige kvindeportrætter bag sig med filmene ’Still Alice’, for hvilken Julianne Moore vandt en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle, samt ’Colette’ med Keira Knightley som kæmpende kvindelig forfatter.

Den mystiske titel siger ikke meget om, hvad man kan vente sig af den kommende Netflix-film. Men alt tyder på, at der er lagt op til psykologisk spænding i det altid fotogene Tokyo.

‘Earthquake Bird’ kan ses på Netflix 15. november.

Læs også: Netflix-dokumentar blotlægger tvillingebrødres opdigtede barndom – se den nervepirrende trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af