Netflix-dokumentar blotlægger tvillingebrødres opdigtede barndom – se den nervepirrende trailer

Selvom det er en dokumentar, lyder fortællingen i den kommende Netflix-produktion ’Tell Me Who I Am’ som et pirrende mysteriedrama.

Som 18-årig kommer den unge brite Alex ud for en motorcykelulykke, der gør ham ude af stand til at huske andet end sin tvillingebror Marcus’ navn og ansigt. Selv sit eget navn har han glemt.

Det bliver derfor Marcus’ fremmeste opgave at udstyre Alex med erindringer og minder fra deres opvækst og barndom, og kendskabet til opvæksten bringer lykke med sig. Indtil det viser sig 20 år senere, at Marcus har løjet for broren og holdt de mørkere familiehemmeligheder skjult for ham.

Filmen er baseret på Lewis-brødrenes bog af samme navn fra 2013. Dokumentaren følger Alex og Marcus på deres vej mod erindring, mens både den opdigtede og virkelige sandhed foldes ud.

Instruktøren Ed Perkins er tidligere Oscar-nomineret i den korte dokumentarkategori for ’Black Sheep’. Netflix har før været leveringsdygtige af eksperimenterende og debatskabende dokumentarer som ’Casting Jon Benet’, ’Making a Murderer’ og ’Amanda Knox’, og at dømme på traileren kan ’Tell Me Who I Am’ blive endnu en i rækken.

’Tell Me Who I Am’ kan ses på Netflix 18. oktober.

Læs også: ‘De 25 bedste dokumentarfilm på Netflix lige nu’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af