Skæbnen bestemt for to ’Game of Thrones’-spinoffs

Skæbnen bestemt for to ’Game of Thrones’-spinoffs

Man skal holde tungen lige i munden, hvis man skal holde styr på de forskellige planlagte spinoffs, der har været på tale til at udfylde hullet i fan-hjerterne, den ottende og sidste sæson af ’Game of Thrones’ i foråret efterlod. I går kom der dog til et investormøde endegyldigt svar på, hvilken skæbne der venter to af de spinoffs, der lå øverst på tegnebrættet.

Mens vi i vinter var så godt som sikre på, at en prequel-serie med arbejdstitlen ’The Long Night’ skabt af Jane Goldman (manuskriptforfatter på bl.a. ’Kingsman’) og ’Game of Thrones’-forfatteren George R. R. Martin med Naomi Watts i hovedrollen ville blive første skud på spinoff-stammen, har HBO nu bekræftet, at »pilotafsnittet er dødt«, skriver Deadline. Serien skulle have udspillet sig flere tusinde år før begivenhederne, der finder sted i ’Game of Thrones’.

Men i så godt som samme åndedrag som aflysningen har streaminggiganten givet en anden ’Game of Thrones’-spinoff grønt lys. Spinoff-serien, der således får chancen, er historien om House Targaryen, der allerede i september rygtedes at være tæt på at komme i hus. HBO bekræfter nu, at der er blevet bestilt 10 afsnit af serien, der tager udgangspunkt i George R. R. Martins bog ’Fire & Blood’, som udkom sidste år.

I anledning af annonceringen har HBO delt en plakat, der ligeledes afslører titlen på den kommende serie: ’House of the Dragon’ – med den dramatiske tagline: »Fire will reign«.

’House of the Dragon’ er skabt af George R. R. Martin og manuskriptforfatter Ryan Condal.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af