’Game of Thrones’-prequel om House Targaryen på vej

’Game of Thrones’-prequel om House Targaryen på vej
Emilia Clarke som Daenerys Targaryen i 'Game of Thrones'.

Nok er det sidste afsnit af ’Game of Thrones’ for længst rullet over skærmen, men det betyder ingenlunde, at George R.R. Martins forunderlige univers er lagt i graven. Tværtimod. Flere spin-offs er under opsejling; optagelserne til en prequel med arbejdstitlen ’The Long Night’ blev skudt i gang i juni, og forhandlingerne om endnu en prequel-pilotepisode er nu ved at være i hus, skriver The Playlist.

Hvor ’The Long Night’ tager udgangspunkt i en tid 5000 år, inden selve ’Game of Thrones’-seriens fortælling finder sted, tager den nye spin-off os ”kun” 300 års tid tilbage. Serien har House Targaryen i fokus, og den er baseret på George R.R. Martins bog ’Fire & Blood’, som udkom sidste år.

Denne gang spiller George R.R. Martin også en helt essentiel rolle i udviklingen af serien. Martin forfatter nemlig selv manuskriptet til det episke drama i samarbejde med manuskriptforfatter Ryan Condal.

Læs også: George R. R. Martin om HBO’s ’Game of Thones’: »Serien var ikke god for mig«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af