Jennifer Aniston debuterer på Instagram og får otte millioner likes for første billede

Jennifer Aniston debuterer på Instagram og får otte millioner likes for første billede
Foto: Rich Fury/Getty Images

Det er efterhånden helt usædvanligt, når en Hollywood-stjerne ikke har en profil på Instagram.

Jennifer Aniston var en af dem, indtil den 50-årige stjerne i går kastede sig ud i det og delte et hyggeligt gruppeselfie, hvor hun smilede side om side med sine fem gamle medspillere fra ’Friends’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

Et opslag delt af Jennifer Aniston (@jenniferaniston) den

Og så gik det stærkt. Profilen fik 116.000 følgere på den første time, og på nuværende tidspunkt har Aniston seks en halv millioner følgere, mens billedet kan prale af otte en halv millioner likes. På et tidspunkt kunne man slet ikke komme ind på hendes profil, nok på grund af overbelastning.

Jennifer Anistons tv-søster fra ’Friends’ og medspiller i den kommende serie ’The Morning Show’, Reese Witherspoon, stod klar med en varm velkomst og kommenterede »YASSS, velkommen til Insta Jen!«. At dømme på hendes berømte kollegaers reaktioner på profilen har skuespillerinden muligvis fået adskillige opfordringer til at joine mediet. Blandt andet skriver Dolly Parton, at Jen har været længe ventet.

Aniston følger selv kun 110 konti foreløbigt, stort set kun andre berømtheder som hendes tætte ven og kollega Adam Sandler og selvfølgelig alle de afbildede fra sit Instagramopus: Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Courtney Cox og David Schwimmer. Eller næsten alle, for Matthew Perry er nu den eneste tilbageværende del af sekstetten, der ikke har en profil. Der er pres på dig, Matt.

Læs også: Oscar-tippet trio går i krig i rystende stærk trailer til ‘Bombshell’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af