Kevin Spacey går atter fri i sag om seksuelt overgreb

Kevin Spacey går atter fri i sag om seksuelt overgreb
Kevin Spacey i 'House of Cards' på Netflix.

Tilbage i august blev en sag om, hvorvidt Kevin Spacey havde befamlet tv-værten Heather Unruhs 18-årige søn droppet, da Unruh-familien selv trak beskyldningerne tilbage. Nu er endnu en overgrebssag mod Oscar-vinderen faldet til jorden. Denne gang fordi manden, der anklagede Spacey døde i sidste måned. Det skriver Variety.

Sagen omhandlede en unavngiven massør i Malibu, som fortalte, at Spacey havde grebet fat i hans kønsdele og forsøgt at kysse ham i oktober 2016. Men nu er massøren altså død. Los Angeles County District Attorney’s Office har derfor valgt at henlægge sagen. Det meddelte vicesherif for afdelingen for seksualforbrydelser, Christina Buckley, i en erklæring:

»Under efterforskningen er ofret gået bort. Beskyldningerne om seksuelt overgreb kan ikke bevises uden deltagelse af ofret. Derfor bliver sagen henlagt«.

Dødsårsagen er ikke offentliggjort, men en anonym kilde fortæller Variety, at det drejede sig om en kræftsygdom. Kevin Spacey har stadig en række andre sager om seksuelle overgreb hængende over sig, som alle fortsat bliver efterforsket.

Læs også: Kevin Spacey er en færdig mand i Hollywood – det sørgede han selv for inden den aktuelle retssag

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af