Rygter om mere ’Twin Peaks’ blusser op på sociale medier

Rygter om mere ’Twin Peaks’ blusser op på sociale medier
Kyle MacLachlan, Laura Dern og David Lynch.

Tilbage i 2017 havde David Lynch stor succes med at genoplive 90’ernes største kultserie med ’Twin Peaks: The Return’. Genoplivningen var ment som et punktum for serien, og Lynch proklamerede i maj 2018 efter en Emmy-screening, at ’The Return’ var afslutningen på serien:

»Det her er slutningen. Det her er slutningen. Den er lige der. I har alle sammen lige set slutningen«.

Men noget er begyndt at røre på sig på de sociale medier, som har fået fans til at spekulere på, om det mon også kan være rigtigt. Det hele startede med en post på Hollywood Horror Museums Twitter-konto, hvor de skrev:

»Nogen, vi kender, som kender nogen, har lige fortalt noget virkelig interessant om fremtiden for ’Twin Peaks’. Hvis det er sandt, så kommer vi til at hvine og svimle i 2020’«.

David Lynchs datter Jennifer Lynch er angiveligt medlem af museets bestyrelse, hvilket var anledning til, at mange tog posten seriøst. Den fik Twitter til at koge over med spekulationer om, at Lynch planlagde endnu engang at vende tilbage det det syrede lillebyunivers.

Som om atdet ikke var nok, begyndte skuespillere fra serien også at poste på de sociale medier. Michael Horse, der spiller Deputy Hawk, postede et screencap fra serien – uden tekst –  hvor hans figur bliver tysset på. Er det mon en hentydning til, at han ved noget, han ikke må sige?

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det mener en stor del af hans følgere i hvert fald. Også seriens nok største stjerne, Kyle MacLachlan (Dale Cooper), skrev følgende i en caption til et Instagram-billede; »Elsker dette smarte sæt, men tænker bestemt på… donuts denne morgen«, hvilket i den grad er en reference til serien.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Meget tyder altså på, at der sker et eller andet i ‘Twin Peaks’-universet. Hvad det er, er endnu højst usikkert. Er det en ny sæson? En bog? Eller måske en film ala ‘Fire Walk with Me’? Betalingskanalen Showtime, som udsendte ’The Return’, har tidligere udtalt, at de er klar på mere ‘Twin Peaks’, og at døren altid er åben, hvis Lynch skulle have lyst.

Læs også: Quentin Tarantino arbejder på roman om mand, der hader Hollywood

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af