Se Alex Høgh Andersen i den blodige trailer til sidste sæson af ‘Vikings’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som en tidlig julegave kan fans af den skandinavisk inspirerede ’Vikings’ glæde sig til sjette og sidste sæson, der lander 4. december.

Ligesom det var tilfældet med ’Game of Thrones’, bliver den afsluttende sæson delt over i to, hvoraf den første skydes i gang med et to timers premiereafsnit.

Efterspillet på slaget mellem de rivalerende brødre Bjorn Ironside (Alexander Ludwig) og Ivar the Boneless, spillet af danske Alex Høgh Andersen, venter, hvor Bjorn kæmper med at udfylde rollen som konge, mens Ivar ender i Rusland, hvor han møder sin overmand Prins Oleg (Danila Kozlovsky).

Vi møder atter Hvitserk, der spilles af seriens andet danske stjerneskud Marco Ilsø, samt Lagertha (Katheryn Winnick) og Torvi (Georgia Hirst), som drager til Island for at eftersøge Flokis (Gustaf Skarsgård) mystiske forsvinden.

Oprindeligt blev ’Vikings’ søsat som en miniserie og kanalen History Channels første fiktionsfærd. Dens store succes taler dog sit tydelige sprog fem sæsoner senere.

Der har før været tale om en mulig fortsættelse eller spin-off til serien, men i forbindelse med den nye sæson peger udtalelser fra seriens skaber på, at ’Vikings’ nu når sin endegyldige afslutning:

»Jeg har altid vidst, hvordan ’Vikings ville ende’, og efter 89 afsnit tror jeg oprigtigt talt på, at sagaen om Ragnar Lothbrok og hans sønner er fortalt, og vi forlader vores elskede fans med den ordentlige og definitive slutning, de virkelig fortjener«, fortæller Michael Hirst, der har skabt serien, ifølge The Wrap og fortsætter:

»Selvom det er bittersødt, er der stadig 20 afsnit tilbage, og de mest ambitiøse og intenst følelsesladede afsnit er stadig i vente«.

Læs også: ‘Rick and Morty’ er tilbage efter to års ventetid – se den Kanye-fri trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af