Se den første stemningsmættede trailer til HBO’s Stephen King-krimi ’The Outsider’ med Jason Bateman og Ben Mendelsohn

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden 1970’erne har vi været vidne til en lind strøm af film baseret på gysermestrens Stephen Kings litterære værker. Og inden for de seneste par år har vi næsten ikke kunnet blinke, uden en højt profilerede King-filmatisering fik premiere i biografen eller på tv. Nu er turen kommet til ’The Outsider’, en HBO-miniserie, der bygger på Kings roman af samme navn.

I hovedrollerne møder vi Ben Mendelsohn (kendt fra ’Bloodline’, ’Ready Player One’, ’Captain Marvel’ og meget mere) og Cynthia Erivo (Steve McQueens ’Widows’). Omdrejningspunkt er et grusomt og mystisk mord på en 11-årig dreng. Lederen af efterforskningen er Ralph Anderson (Mendelsohn), som også har mistet sin søn. Til at hjælpe med at løse mysteriet får han assistance af privatdetektiven Holly Binney (Erivo), men det viser sig at være noget af en opgave, især når man »ingen tolerance har for det uforklarlige«, som Anderson bestemt udtrykker det i den første trailer.

Over for Mendelsohn og Erivo finder vi Jason Bateman i rollen som Terry Maitland – den hovedmistænkte for barnemordet. Bateman har, udover at medvirke serien, også instrueret de to første afsnit.

’The Outsider’ er blot én af mange kommende King-filmatiseringer. I den nærmeste fremtid kan vi blandt andet glæde os til ’Doctor Sleep’, den længe ventede efterfølger til ’The Shining’, der får dansk biografpremiere 7. november.

’The Outsider’ får premiere på HBO Nordic 13. januar.

Læs også: Fem iskolde Stephen King-gys, du kan streame lige nu

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af