’The Batman’ har fundet sin politikommissær Gordon

’The Batman’ har fundet sin politikommissær Gordon
Jeffrey Wright i 'Westworld' sæson 2.

Casting-rygterne omkring Matt Reeves’The Batman’ har vakt opsigt – i særdeleshed i kølvandet på den semikontroversielle casting af Robert Pattinson i hovedrollen som den kappeklædte hævner. Nu har Reeves offentliggjort, at rollen som Gothams politikommissær James Gordon er blevet besat af Jeffrey Wright (der blandt andet er kendt for roller i ‘Boardwalk Empire’, ‘Hunger Games’ og som Bernard Lowe i HBO-serien ’Westworld’).

Wright tilslutter sig et cast, der foruden Pattinson i titelrollen tæller nyligt bekræftede Zoë Kravitz i rollen som Catwoman og Paul Dano som Gækkeren – en rolle, som blev ledig til Dano, da Jonah Hill efter sigende takkede nej.

Rollen som James Gordon blev i Tim Burtons og Joel Schumachers filmadaptioner af tegneseriesagaen varetaget af Pat Hingle, mens Gary Oldman klarede den i Christopher Nolans ’Dark Knight’-trilogi. Til Gordon-kataloget kan vi ydermere tilføje Ben McKenzie, der gav den som den unge præ-kommissær i tv-serien ’Gotham’.

’The Batman’-produktion skydes efter sigende i gang i begyndelsen af det nye år, mens den foreløbige premieredato på filmen lyder den 25. juni 2021.

Læs også: ‘Joker’-instruktør: Robert Pattinsons Batman og Joaquin Phoenix’ Joker kommer aldrig til mødes

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af