Traileren til anden og sidste sæson af ‘The End of the F***ing World’ er landet

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spoilers for første sæson af ’The End of the F***ing World’.

Meget kunne tyde på, at sæson to af ’The End of the F***ing World’ bliver uden ’Black Mirror’-skuespilleren Alex Lawther som James, men til gengæld lader os lære Alyssa, spillet af det unge talent Jessica Barden, endnu bedre at kende. Vi gav første sæson hele seks hjerter.

I den nye trailer for tv-premieren på Channel 4 får vi mere at vide om den værste dag i Alyssas liv, hvor hun grædende så til, mens hendes nyfundne kærlighed James blev skudt på den engelske kyst. Indtil nu har vi måttet nøjes med fotografiske teasers på seriens Twitter og Instagram, men i traileren ses Alyssa blandt andet i hænderne på en lalleglad bryllupskjolesælger.

I den nye sæson introduceres vi også for karakteren Bonnie, der kommer fra en striks opvækst, og tilsyneladende har gennemlevet et totalt mareridt i form af en mor, der har tvunget hende til at æde sin egen forbudte læbestift. Hun spilles af den nye britiske skuespiller Naomie Ackie, der udover ’The End of the F***ing World’ medvirker i den kommende ’Star Wars’-film, ’The Rise of Skywalker’.

Alyssa og Bonnie mødes på den café, hvor Alyssa arbejder som servitrice, men om Bonnie vil Alyssa godt eller ondt, er ikke til at sige. Traileren emmer af den mørke humor, der udmærkede seriens første sæson, og da Alyssa modtager en patron med posten med indgraveringen »Alysa«, forklarer hun, at det er svært tage en afpresser seriøst, »når vedkommende ikke engang kan stave dit navn«.

Sæson to bliver seriens sidste, hvis det står til skaberen Charlie Covell, der har udtalt til britiske Radiotimes, at hun ikke er interesseret i at trække fortællingen unødigt i langdrag, selvom hun var meget glad for at få lov at lave anden sæson:

»For mit vedkommende er det det for nu…Jeg tror, det ville være forkert at presse mere ud«, fortæller hun og fortsætter:

»Hvis vi af en eller anden grund ikke havde fået lov til at lave sæson to, ville jeg have været virkelig nedslået… Jeg kan lide, hvor vi slutter af, og ja, det føles rigtigt for historien«.

Den nye sæson af ‘The End of the F***ing World’ lander på Netflix 5. november.

(Efter vi offentliggjorde denne nyhed, er Netflix’ trailer for serien også blevet tilgængelig. Her er stemningen meget sørgelig, og der er også en patron med James navn på…).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: En hyldest til det fabelagtige politipar fra ‘The End of the F**ucking World’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af