’Better Call Saul’ varmer op til femte sæson med premieredato, billeder og teaser

’Better Call Saul’ varmer op til femte sæson med premieredato, billeder og teaser
i femte sæson af 'Better Call Saul'. (Foto: Greg Lewis/AMC/Sony Pictures Television)

I oktober sidste år løb det tiende og sidste afsnit af fjerde ret så fænomenale sæson af ’Better Call Saul’ over skærmen. Da det blev annonceret, vi skulle vente til 2020, før det næste kapitel ville tage sin begyndelse, var det ikke ligefrem tålmodet, der trykkede i fanbasen. Men heldigvis er der nu ikke længe til, at femte sæson får premiere: Helt præcis sker det nemlig den 23. februar 2020.

Annonceringen af den kommende sæson blev akkompagneret af en række nye billeder fra serien samt en listig lille teaser, i hvilken en indsat holder et Saul Goodman-visitkort i sine lænkede hænder. »Speedy justice for you!«, loves der på kortet. Vi nærmer os med andre ord, som Jimmy McGills advokatkarriere tager fart under Saul-aliasset, tiden omkring ’Breaking Bad’s begyndelse.

Da vi i juni samlede op på de bedste serier fra de seneste 20 år, var ‘Better Caul Saul’ med på en prominent plads på listen. Se den hele her.

 

Jonathan Banks som Mike Ehrmantraut i femte sæson af ‘Better Call Saul’. Foto: Greg Lewis/AMC/Sony Pictures Television
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af