E.T. og Elliot bliver genforenet i fire minutter lang reklamefilm

37 år efter sin premiere formår Steven Spielbergs sci-fi-klassiker om drengen Elliot og det lille rumvæsen E.T. stadig at røre unge som gamle verden over. Det er også gået op for det amerikanske telekommunikationsfirma Xfinity, der i anledning af julen har kreeret en fire minutter lang (reklame)kortfilm, hvor de ud over at genforene de to gamle venner også opfordrer os til at skabe kontakt med familien i julen.

Henry Thomas, som for nylig har optrådt i mere skræmmende titler som ’The Haunting of Hill House’ og ’Doctor Sleep’, genoptager rollen som en nu voksen Elliot, som bliver noget overrasket, da hans gamle ven kigger forbi. I løbet af reklamefilmen viser Elliot og hans familie E.T., hvor langt teknologien er kommet, siden rumvæsenet sidst besøgte jorden, og selvfølgelig bliver der også tid til en flyvetur på cyklerne.

Ifølge Variety har Steven Spielberg givet reklamefilmen sin velsignelse og selv været med inde over produktionen, ligesom der også har sneget sig en reference ind til en af instruktørens andre kendte film med.

Selvom det kan virke en smule kalkuleret, lader man sig hurtigt overvinde af nostalgien, og så snart John Williams velkendte musik toner frem, er man helt solgt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af