Elisabeth Moss bliver terroriseret af usynlig ekskæreste – se traileren til ’The Invisible Man’

Universal Pictures har gentagende gange forsøgt at genoplive deres klassiske horrorfilm fra 1930’erne. Senest med det ambitiøse ’Dark Universe’-projekt, som skulle samle alle de ikoniske monstre som Dracula, Frankenstein, Bride of Frankenstein, The Invisible Man, The Mummy, The Wolf Man og Dr. Jekyll/Mr. Hyde i et Marvel-agtigt cinematisk univers.

Russell Crowe blev castet som Dr. Jekyll, Javier Bardem skulle have spillet hovedrollen i ‘Frankenstein’ og Angelina Jolie skulle have været hans brud, mens Johnny Depp blev tilknyttet ‘The Invisible Man’.

Stikket på det ambitiøse franchiseprojekt blev dog trukket efter den udskældte økonomiske fiasko ’The Mummy’ med Tom Cruise, Sofia Boutella og introduktionen til Crowes doktor.

Nu har produktionsselskabet Blumhouse (studiet bag ’Get Out’ og den nye ’Halloween’) så grebet teten og rystet posen i deres eget forsøg på at puste nyt liv i ’The Invisible Man’. Denne gang med Elisabeth Moss i front.

I dette nutidige take på fortællingen møder vi Cecilia (Moss), der forsøger at få sit liv på fode igen, efter hendes jaloux og voldelige kæreste har begået selvmord. Men er han nu også død?

Cecilia begynder at mistænke, at kæresten stadig er i live, og at han ovenikøbet forfølger hende. Der er bare ét problem: Ingen kan se ham (men nej, han er ikke Johnny Depp).

’The Invisible Man’ er skrevet og instrueret af Leigh Whannell, der kan bryste sig af at have skrevet de tre første ’Saw’-film, ligesom han også skrev ’Insidious’-filmene  – ergo en filmskaber, der i den grad har erfaring med genren. Dette, i kombination med den første intense og visuelt imponerende trailer gør, at forventningerne med god grund er røget i vejret.

Læs også: Horrorfilmen blev årtiets væsentligste genre, da den holdt op med at mobbe sig selv

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af