Michael Bay og Ryan Reynolds smadrer det halve af Italien i den nye trailer til ’6 Underground’

Man kan sige meget om Michael Bay, men han er en af Hollywoods mest indbringende filmskabere med popcorn-baskere som ’Armageddon’, ‘Pearl Harbour’ og ‘Transformers’-serien under bæltet. Nu er han klar med sin første film siden den anmelderudskældte ’Transformers: The Last Knight’, der samtidig markerer instruktørens første samarbejde for Netflix.

Nogle ville måske gå så langt som at kalde Bay for en auteur. Han medbringer i hvert fald sit personlige touch til de projekter, han kaster sig over. Og man er da heller ikke i tvivl om, hvem der sidder i instruktørstolen, når man ser den nye trailer (eller den lettede kiksede plakat, som du finder nedenfor) til ’6 Underground’, som både byder på biljagter, eksplosioner, oneliners, stærke farver, slowmotion og en voldsom seksualisering af kvinder.

I ’6 Underground’ spiller Ryan Reynolds lederen af en selvtægtsgruppe bestående af seks nøje udvalgte mennesker, som efter at have iscenesat deres egen død tager på en fælles mission for at få alverdens kriminelle overhoveder ned med nakken. En mission, der blandt andet bringer dem til Italien – et besøg, som landet nok sent vil glemme.

Om Bays store armbevægelser gør sig godt på den lille skærm, får vi at se, når ’6 Underground’ får premiere på Netflix 13. december.

Læs også: ’Sonic the Hedgehog’ redesignet fra top til tå efter massiv fankritik – se den nye trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af