’Ringenes herre’-serie fornyet med sæson 2

’Ringenes herre’-serie fornyet med sæson 2
Elijah Wood i Peter Jacksons 'Ringenes herre – Eventyret om ringen'.

Amazon har fornyet den kommende ’Ringenes herre’-serie med en sæson nummer 2. Mens første sæson af den milliarddyre satsning endnu blot er på udviklingsstadiet, har streamingselskabet givet grønt lys til forfatterduoen JD Payne og Patrick McKay til at forfatte den opfølgende sæson, bekræftes det hos The Wrap.

’Ringenes herre’-serien har endnu ingen officiel titel, og der mangler efter sigende også en række karakterer i castingpuslespillet, der skal på plads, før kameraerne begynder at rulle.

I sidste måned tilsluttede Joseph Mawle (Benjen Stark i ’Game of Thrones’) sig castet i rollen som seriens hovedskurk, Oren. Mawle gøres desuden selskab af Will Poulter (’Midsommar’) og Markella Kavenagh (’The Cry’) i serien, der kommer til at udspille sig i den såkaldte ’second age’-periode i Middle Earths historie. Med andre ord: Mange år før handlingen, der udspiller sig i Peter Jacksons filmunivers.

Der skulle efter sigende være planlagt hele fem sæsoner i alt. Der er endnu ingen premieredato på den første af slagsen, men optagelserne rygtes at blive påbegyndt engang i 2020.

Læs også: Kommende ’Ringenes Herre’-serie er underlagt strikse krav fra Tolkiens arvinger

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af