Tom Hiddleston gik oprindeligt til casting som Thor – se de 10 år gamle optagelser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For 10 år siden var den dengang forholdsvist mainstream-ukendte Tom Hiddleston til casting på Marvel-filmen ’Thor’. Som de fleste nok er klar over, så fik han rollen som Loki, og har sidenhen portrætteret karakteren i en række film i Marvel Cinematic Univers.

Nu har skuespilleren imidlertid afsløret, at han oprindeligt slet ikke gik til casting på Loki-rollen, men overraskende nok som selveste tordenguden Thor – der som bekendt gik til Chris Hemsworth. Det fortalte Hiddleston, da han for nylig var gæst hos Jimmy Fallon i ’The Tonight Show’:

»De (Marvel, red.) ledte efter ikke-etablerede skuespillere, så publikum ikke associerede dem med andre roller. De ville have, at folk skulle se de her nye karakterer. Kravet var, at hvis du var over seks fod høj og havde blondt hår, så kunne du komme ind og få chancen«.

Dét blev Fallons kodeord. Værten havde nemlig været i Disney-arkivet, hvor han havde fundet det oprindelige bånd fra Hiddlestons Thor-audition, som han selvfølgelig viste for publikum.

En lette forlegen Hiddleston tilkendegav efterfølgende: »Jeg tror, vi alle kan være enige i, at de castede den rigtige skuespiller!«

Hiddleston vender tilbage som Loki i Disney+’s kommende ’Loki’-serie, der foregår i det alternative univers introduceret i ’Avengers: Endgame’. Serien debuterer på streamingtjenesten i foråret 2021, hvor vi også bør havde fået Disney+ til Danmark.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af