Traileren til M. Night Shyamalans ’Servant’ introducerer serielands klammeste fake baby

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Apple TV+ gik i luften for en lille uges tid siden, men kvaliteten af den nye streamingtjenestes repertoire har mildest talt været noget svingende.

Spørgsmålet er nu, om M. Night Shyamalans kommende psykologiske thrillerserie ’Servant’ kan genoprette Apple-hypen.

’Servant’ fortæller den tragiske historie om et ulykkeligt par, spillet af Toby Kebbell (‘Black Mirror: Then Entire History of You’) og Lauren Ambrose (’Torchwood’), der har mistet deres nyfødte barn. For at bearbejde sorgen vælger de at anskaffe sig en yderst livagtig – og samtidig vanvittigt uhyggelig – dukke. De går endda så langt som til at hyre en barnepige til ’barnet’. For det skal jo nok hjælpe…

For 20 år siden slog Shyamalan igennem med kæmpesuccesen ’The Sixth Sense’, der blev Oscar-nomineret til bedste film. Siden gik det hastigt ned ad bakke for den twist-glade instruktør, men efter en række hundedyre kommercielle fiaskoer som ’The Happening’, ’The Last Airbender’ og ’After Earth’ har han fået en vis renæssance med lavbudget-gyset ’The Visit’ og thrilleren ’Split’.

Senest instruerede han ‘Split’-efterfølgeren ’Glass’, der fik en blandet modtagelse, om end vi her på Soundvenue kvitterede med fire stjerner.

‘Servant’ er ikke Shyamalans første favntag med tv-formatet. Han producerede også sci-fi-serien ‘Wayward Pines’, hvis første afsnit han ligeledes instruerede.

’Servant’ får premiere på Apple TV+ 28. november.

Læs også: Apple TV+ har fået dansk premiere – med Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Steve Carell

Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Apple-serien ’The Morning Show’ og den muslimske standupper Ramy Youssefs komediehit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af