Ung brite træder i Heath Ledgers hævnerfodspor – se den rå trailer til ‘True History of the Kelly Gang’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilbage i 2015 kaldte vores anmelder den australske instruktør Justin Kurzels version af ’Macbeth’ for »en af årets flotteste filmoplevelser« og »en af de bedste Shakespeare-filmatiseringer nogensinde«. I mellemtiden har han lavet den mindre velmodtagne ’Assasin’s Creed’-filmatisering, men er nu tilbage med ’True History of the Kelly Gang’. Filmen er baseret på romanen af samme navn skrevet af Peter Carey.

Fortællingen er muligvis baseret på den virkelige historiske figur Ned Kelly, en outlaw i den australske bush a la Robin Hood, men traileren indleder med »Intet af det, du skal til at se, er sandt«, og der lægges ved første øjekast en forfriskende komisk fortælling fra 1800-tallet for dagen.

George MacKay (’Captain Fantastic’), der også snart er aktuel i Sam Mendes ‘1917’, spiller Kelly, der fra barnsben får stukket et våben i hånden og siden slår sig til et hold mænd i kjoler, der lever på kanten af loven. En af disse spilles af Earl Cave, som nogen måske vil huske som den herlige unge ynkværdige tankpasser Frodo i ’The End of the Fucking World’.

I traileren kan man også more sig over Nicholas Hoult (’The Favourite’), der holder et gevær mod en baby for at få den til at stoppe med at græde. Derudover medvirker både Russel Crowe og Charlie Hunnam (’Queer as Folk’) i biroller.

Fortællingen om bushrangeren Ned Kelly er tidligere filmatiseret med Mick Jagger i hovedrollen i 1970 af den britiske instruktør Tony Richardson og igen med Heath Ledger som Kelly i 2003.

Filmen er ikke for indeværende sat til at få dansk biografpremiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af