Adam Sandler truer med at lave flere skodfilm, hvis han ikke får en Oscar for ‘Uncut Gems’

Adam Sandler truer med at lave flere skodfilm, hvis han ikke får en Oscar for ‘Uncut Gems’
Adam Sandler. (Foto: Antony Jones/Getty Images)

Oscar-spekulationerne bliver flere og flere, som vi nærmer os det store awardshow til februar. En af de skuespillere, man måske næppe typisk ville sætte sine penge på i denne sammenhæng, er b-komediekongen Adam Sandler. Men med den ellers så hyppigt udskældte skuespillers overmåde anmelderroste præstation i brødrene Benny og Josh Safdies krimithriller ’Uncut Gems’ er vinden vendt for Sandler, og han er nu blandt de tippede til en nominering for sin hovedrolle.

I et nyt interview med Howard Stern (via Yahoo) udtaler Sandler sig om den nye film og den ekstra indsats, han har lagt i projektet – i såvel præstationen (som anskues som hans muligvis mest ambitiøse til dato) som i promoveringen af samme. Men når det kommer til muligheden for, at han ville kunne tage en Oscar med sig hjem til kaminhylden, har han en helt særlig strategi: trusler om tilbagevenden til himmelråbende ringe film. Med vilje.

»Hvis jeg ikke får den, kommer jeg fucking tilbage og laver endnu en (film, red.), der med vilje er så dårlig, så I kan få betalt!« joker Sandler i interviewet. En trussel, der måske nok kan få Akademiet til at ryste i buksen.

’Uncut Gems’ får amerikansk premiere den 16. december og forventes at lande på Netflix ikke længe derefter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af