Claes Bang får rolle i ‘The Lighthouse’-instruktørs næste film over for Nicole Kidman

Claes Bang får rolle i ‘The Lighthouse’-instruktørs næste film over for Nicole Kidman
Claes Bang under Cannes-festivalen i 2017, hvor 'The Square' vandt Guldpalmen. (Foto: Matthias Nareyek/Getty Images)

Efter det forbløffende internationale gennembrud i Ruben Östlunds Guldpalmevinder ‘The Square’ har Claes Bang fået gang i en glimrende udenlandsk karriere. For nylig kunne han ses i ‘The Affair’, mens vi i starten af januar kan se ham i intet mindre end titelrollen i den kommende Netflix/BBC-serie ‘Dracula’ fra duoen bag ‘Sherlock’.

Han har også fået flere filmroller, men nu har han landet den absolut mest lovende af slagsen siden det svenske gennembrud i 2017. Ifølge Deadline.com skal han nemlig være med i Robert Eggers’ kommende film ‘The Northman’, som i forvejen har ingen ringere end Nicole Kidman, Alexander Skarsgård, Bill Skarsgård og Anya Taylor-Joy på rollelisten.

Eggers slog stærkt igennem med arthouse-gyseren ‘The Witch’ i 2015 og har i år understreget sin position som en af de absolut mest spændende instruktører lige nu med den fænomenale ‘The Lighthouse’, som vi netop har kåret som årets tredje bedste film og har Robert Pattinson og Willem Dafoe i roller, hvor de går hele linen ud.

Optagelserne til ‘The Lighthouse’ foregik i et voldsomt vejrlig med blæst og regn, og Robert Eggers er kendt som en perfektionistisk instruktør – i øvrigt ikke ulig Ruben Östlund, der pressede Claes Bang til det yderste med hundredvis af takes af hver scene til ‘The Square’.

The Northman’ bliver beskrevet som en vikinge-hævnfilm og fortæller historien om en nordisk prins, som drager ud for at hævne sin fars død omkring år 1000. Den islandske forfatter og digter Sjón har skrevet manuskriptet sammen med Eggers.

Filmen har i øvrigt også et andet dansk islæt, eftersom Lars Knudsen, der i mange år har produceret film (som ‘Beginners’ og ‘Midsommar’) i USA, er en af folkene bag.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘The Northman’ får premiere, men det bliver formentlig først i 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af