Første trailer til Christopher Nolans ‘Tenet’ er landet – og denne gang er den god nok!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Endelig!

Tidligere i dag så vi de første billeder fra Christopher Nolans kommende thriller ‘Tenet’ med Robert Pattinson og John David Washington (som Nolan beskriver som »filmens helt«), og nu er den officielle trailer langt om længe frigivet.

Der har før cirkuleret op til flere falske teasere for filmen på nettet, men denne gang er den altså god nok. Og vi har nærmest svedige håndflader efter at have set ovenstående, der bygger ‘Tenet’ op til at blive en af 2020’s største biografoplevelser med Nolan-klassiske plottwists der gradbøjer tid og sted og en billedside, der slægter ‘Inception’ og ‘Dunkirk’ på.

Ifølge Nolan selv er ‘Tenet’ en »action-epic, der tager afsæt i den internationale spionverden«, og som traileren antyder sendes John David Washingtons agent på en særlig mission for at forhindre, hvad der kan udvikle sig til 3. Verdenskrig – eller noget »meget, meget værre«, som Elizabeth Debickis endnu ukendte karakter siger på lydsporet.

Til Entertainment Weekly fortæller Nolan: »Vi krydser flere forskellige genrer på en forhåbentlig spændende og frisk måde. Vi skød i syv lande, over det hele, med massive casts og kæmpe set pieces«.

Ét af de lande er som bekendt Danmark. I september var holdet i Rødbyhavn på Lolland, hvor de optog i en kort periode, formentlig blot på en dag eller to.

Foruden Washington, Pattinson og Debicki medvirker også Nolan-kendingen Michael Caine, Clémence Poésy og Kenneth Branagh.

‘Tenet’ får premiere 17. juli 2020 – forhåbentlig også i Danmark.

Nyheden opdateres.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af