Se de første billeder fra Christopher Nolans ‘Tenet’ med Robert Pattinson og John David Washington

Se de første billeder fra Christopher Nolans ‘Tenet’ med Robert Pattinson og John David Washington

Det vil næppe være en overdrivelse at kalde Christopher Nolans ‘Tenet’ for næste års mest ventede film. Nolan har selv kaldt hans første projekt siden ‘Dunkirk’ »den mest ambitiøse film, vi nogensinde har lavet« (det er vist ikke det royale ‘vi’, men en reference til instruktøren og hans hold…), og mens vi venter på den første trailer, som skulle komme senere på ugen, får nu vi de første billeder fra filmen via Entertainment Weekly.

Her ser vi Robert Pattinson, John David Washington (som Nolan beskriver som »filmens helt«) og en sløret udgave af Elizabeth Debicki i stills, der nærmest har en James Bond-følelse over sig. Og det er nok heller ikke helt forkert, for noget af det eneste, vi ved om filmen, er, at det er en »action-epic, der tager afsæt i den internationale spionverden«.

»Vi krydser flere forskellige genrer på en forhåbentlig spændende og frisk måde«, siger Nolan til Entertainment Weekly. »Vi skød i syv lande, over det hele, med massive casts og kæmpe set pieces«.

Ét af de lande er som bekendt Danmark. I september var holdet i Rødbyhavn på Lolland, hvor de optog i en kort periode, formentlig blot på en dag eller to.

‘Tenet’ står til premiere 17. juli 2020 – forhåbentlig også i Danmark.

Robert Pattinson and John David Washington i ‘Tenet’.
Elizabeth Debecki og John David Washington i ‘Tenet’.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af