Kevin Spacey udsender ny bizar julevideo i karakter som Frank Underwood

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For præcis et år siden delte Kevin Spacey sin første julehilsen i karakter som Frank Underwood fra ‘House of Cards’, efter at talrige anklager om misbrug og sexchikane rettet mod skuespilleren havde set dagens lys i kølvandet på #MeToo. Og nu er den skandaleramte skuespiller tilbage med endnu en bizar hilsen.

Denne gang sidder skuespilleren foran sin pejs og fortæller om væsentlige ændringer i sit liv, der nu har fået ham til at blive fortaler for godhed:

»Du troede vel ikke, at jeg ville gå glip af muligheden for at ønske dig glædelig jul, vel?«, indleder Spacey sin video. »Det har været et ganske fint år, og jeg er taknemmelig for at være vendt tilbage til mit gode helbred. I lyset af det har jeg lavet nogle ændringer i mit liv, som jeg gerne vil invitere dig til at tage del i«.

»Mens vi går ind i 2020, vil jeg gerne stemme for mere godhed i denne verden. Åh ja, jeg ved, hvad du tænker. ‘Er han seriøs?’ Jeg er dødseriøs. Og det er faktisk ikke så svært, stol på mig. Næste gang nogen gør noget, du ikke kan lide, så kan du gå til angreb. Men du kan også holde dit modangreb tilbage og gøre det uventede: Du kan dræbe dem med godhed«, afslutter skuespilleren mystisk.

Overgrebsanklagerne mod Spacey så dagens lys i 2017, hvilket blandt andet ledte til, at skuespilleren blev erstattet i Ridley Scott-dramaet ‘All the Money in the World’ og siden skrevet ud af ‘House of Cards’. Siden da er Spacey gået fri af to forskellige anklager om misbrug: Den ene gang, fordi anklagerne blev trukket tilbage, den anden gang fordi anklageren døde.

Spacey bliver fortsat efterforsket for seksuelle overgreb.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af