Småfuld og grædende Tom Holland hjalp Spider-Man tilbage til Marvel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da det i sommer kom frem, at Sony ville have rettighederne til ’Spider-Man’ tilbage fra Marvel (og Disney), så det sort ud for edderkoppemandens fremtidige medvirken i MCU-regi. De to selskaber fik dog forhandlet sig frem til en deleordning, og Marvel annoncerede samtidig to nye ’Spider-Man’-film under Disneys faner.

Nu viser det sig, at Tom Holland, der pt. spiller Spider-Man hos Marvel, muligvis havde en finger med i spillet i at få Disneys øverste chef, Bob Iger, overtalt til at finde en løsning. Det kunne Holland afsløre, da han for nylig gæstede talkshowet ’Jimmy Kimmel Live!’:

»Jeg var fuldstændig knust. Jeg spurgte, om jeg måtte få Bob Igers e-mail, så jeg kunne sige ’Tak, det har været fem fantastiske år i mit liv. Tak fordi du har ændret mit liv på den bedst mulige måde. Jeg håber, vi kan arbejde sammen engang i fremtiden’. Så jeg fik hans e-mail og sendte det til ham, og han svarede meget hurtigt og spurgte, om vi kunne ringes ved, når jeg havde tid«, fortalte skuespilleren og fortsatte:

»Der går så et par dage, og jeg er sammen med min familie til quiz på en pub i vores hjemby. Under quizzen – tre øl inde og på tom mave – får jeg pludselig et opkald fra et ukendt nummer. Jeg har på fornemmelsen, at det er Bob Iger, men problemet er, at jeg er fuld«.

Den småberusede Holland tog dog telefonen, som man jo gør, når Hollywoods mægtigste mand ringer, og her lykkedes det åbenbart skuespilleren at overtale Iger til at genoverveje beslutningen. Holland indrømmer ligeledes over for Kimmel, at han græd i telefonen:

»Det var virkelig følelsesladet, fordi jeg følte, at det hele bare sluttede«, fortæller han.

Det kunne Disney-chefen tilsyneladende ikke stå for, så noget tyder på, at vi delvist kan takke en beruset og grædende Tom Holland for, at Spider-Man forbliver i MCU-universet.

Næste film om Spider-Man er sat til at få premiere 16. juli 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af