Trine Dyrholm lander hovedrolle i sæson to af ’Forhøret’

Trine Dyrholm lander hovedrolle i sæson to af ’Forhøret’
Trine Dyrholm i 'Forhøret'. (Foto: Henrik Ohsten)

Christoffer Boes krimiserie ’Forhøret’ har ikke været ude i mere end et par uger, men allerede nu kan den bryste sig af at være den mest streamede Viaplay Original-serie i hele Norden. Her på siden gav vi serien fire stjerner og kaldte den »forfriskende og stram«.

Denne massive succes har betydet, at Viaplay og Miso Film har givet grønt lys til endnu en sæson.

I ‘Forhøret’ fulgte vi politimanden Bjørn (Ulrich Thomsen), der igennem et døgn forsøger at opklare mordet på sin datter. Serien samlede et af de vildeste hold skuespillere i dansk tv-historie, der udover Ulrich Thomsen også omfattede blandt andre Lars Ranthe, Søren Malling, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen og Trine Dyrholm.

Og netop sidstnævnte, der spillede Bjørns ekskone Susanne, tager over som hovedrolleindehaver i anden sæson, hvis handling også denne gang bliver skubbet fremad af en række intense møder og samtaler med forskellige personer.

I den kommende sæson genoptager Susanne sit job som psykolog. I forbindende med en rygestop-behandling indrømmer en klient under hypnose, at han har slået op til flere kvinder ihjel, og at han har endnu en i kikkerten. Susanne beslutter sig for at finde frem til kvinden og redde hende, før det er for sent.

Christoffer Boe er endnu engang at finde bag kameraet og udtaler følgende i pressemeddelelse:

»Det er altid rart, når det man laver, bliver velmodtaget – det er ekstra rart, når det betyder, at man kan arbejde videre med alle de ideer og historier, man gerne vil ud med. ‘Forhøret’ er en fantastisk mulighed for at kombinere karakterstudie og krimigenren – så jeg kan slet ikke vente med at gå i gang med at sætte Trine Dyrholms Susanne under maksimalt pres og lade hende møde nye vilde karakterer i en desperate kamp for at gøre det rigtige…”«

Udover Trine Dyrholm er der endnu ikke annonceret yderligere skuespillere.

Optagelserne til sæson to starter til foråret og ventes at få premiere engang i 2021.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af