‘Atlanta’ sæson 3 får først premiere næste år – men der kommer sæson 4 så også

‘Atlanta’ sæson 3 får først premiere næste år – men der kommer sæson 4 så også
Lakeith Stanfield, Donald Glover og Bryan Tyree Henry i 'Atlanta'.

‘Atlanta’ sæson 2 var den bedste serie i 2018 takket være Donald Glovers sprudlende idérigdom, der udkrystalliserede en konstant uforudsigelig fortælling med udgangspunkt i taberen Earn (Glover selv), rappernarkohandleren Alfred (Bryan Tyree Henry) og stoneren Darius (Lakeith Stanfield).

2019 var et ærgerligt ‘Atlanta’-løst år, og nu tyder det på, at 2020 vil blive det samme. Til gengæld tager Glover & co. så i den grad revanche i 2021.

Øverste boss for kanalen bag ‘Atlanta’, respekterede John Landgraf, fortalte ved konferencen Television Critics Association (TCA) ifølge Deadline.com, at det skrider fremad i forfatterrummet, men at han først forventer, at sæson 3 er klar til januar næste år. Den gode nyhed er så, at sæson 4 allerede kommer i efteråret 2021. Glover & co. har fået grønt lys på ti afsnit til tredje sæson og otte stykker til fjerde.

‘Atlanta’ er en af Landgrafs personlige favoritter, der da også har givet FX masser af omtale, priser og generel respekt. Og han er kendt som en chef, der uden at ryste på hånden giver sine kæreste serieskabere frie hænder til at skabe i den tid, det nu tager. Det samme gjorde han for eksempel med Louis C.K. på den skelsættende ‘Louie’ i starten af 10’erne.

Landgraf sagde da også under TCA, at ‘Atlanta’s fremtid er helt op til Donald Glover:

»Så længe han vil lave mere ‘Atlanta’, laver vi mere ‘Atlanta’«.

‘Atlanta’ sæson 1 og 2 kan ses på Viaplay.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af