Instruktør Bong Joon-ho forklarer miniserieversion af ‘Parasite’

Instruktør Bong Joon-ho forklarer miniserieversion af ‘Parasite’
'Parasite'. (Foto: 2019 CJ ENM Corporation, Barunson E&A)

Bong Joon-ho kan med seks Oscar-nomineringer til ’Parasite’ nyde sejrsrusen, men han hviler ikke på laurbærrene. Forleden kom det frem, at han selv er inde over en amerikansk miniserieversion af sin storroste film for HBO – og nu udtaler han sig for første gang om projektet.

»Da jeg skrev ’Parasite’, havde jeg så mange flere ideer, som jeg ikke kunne få ind i en film på to timer. Jeg vidste, at hvis jeg havde en længere spilletid, ville jeg kunne fortælle disse historier, og det er det, jeg planlægger at tale med Adam om snart«, siger han til Deadline.com med reference til Adam McKay, som den sydkoreanske instruktør skal udvikle projektet sammen med.

»Jeg var vild med McKays arbejde i ’The Big Short’. Jeg elsker hans humoristiske sans og skarpe politiske portrætteringer«, fortsætter han.

Joon-ho har da også god grund til at være begejstret for sin kommende partner. McKay har bare det seneste år vist sig som en kompetent producent med alt fra komedien ’Booksmart’ til HBO’s hitserie ’Succession’ på cv’et. Måske de værste forudanelser om en amerikansk tv-version af ’Parasite’ måske derfor kan blive lagt til ro?

Springet fra film til tv er i hvert fald ikke noget, som bekymrer Joon-ho.

»Selvom jeg ikke har særlig meget erfaring med tv-industrien, ser jeg stort set miniserien som en forlængelse af spillefilmen«, fortæller han til Deadline.com. Den 50-årige instruktør undgik spørgsmålet om, hvorvidt serien vil blive på modersmålet koreansk eller amerikansk, da nærmere forhandlinger først begynder til marts.

Men det vil nok være overraskende, hvis serien ikke bliver på engelsk, nu hvor den skal finde et primært amerikansk publikum via HBO.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af