Rian Johnson arbejder på opfølger til ‘Knives Out’ – igen med Daniel Craig

Rian Johnson arbejder på opfølger til ‘Knives Out’ – igen med Daniel Craig
Daniel Craig og Lakeith Stanfield i 'Knives Out'.

Med ‘Knives Out’ skabte Rian Johnson en herlig moderne whodunit spækket med twists og socialkritisk kant, og vi kårede filmen – om mysteriet omkring en rigmands død – som en af de bedste sidste år.

Instruktøren, der tidligere har stået bag ‘Brick’, ‘Looper’ og ‘Star Wars: The Last Jedi’, havde allerede før filmens premiere luftet tanken om, at det kunne være interessant at lave en opfølger. Og efter filmen blev en succes både ved billetlugerne og blandt kritikerne, synes processen nu at være hastigt fremskridende.

Til en Golden Globe-efterfest fortalte Rian Johnson The Hollywood Reporter, at han er i gang med at udvikle en sequel, der som den første film har Daniel Craigs forunderlige privatdetektiv Benoit Blanc på rollelisten, denne gang sat på en ny sag. Han tilføjede, at han meget gerne vil lave filmen allerede næste år, mens hans producer Ram Bergman supplerede: »Daniel Craig havde det så sjovt med at lave den, og han vil gerne lave mere«.

Til april er Daniel Craig aktuel i sin sidste rolle som James Bond, og en ‘Knives Out 2’, hvor han virkelig får lov til at give den gas som en Hercule Poirot-agtig efterforsker med tyk sydstatsaccent, virker som et godt hyggeprojekt at falde ned på.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af